Drie dagen genieten in de Delftse Hout

Ook dit jaar zijn we weer met de leerlingen van havo 3 op kamp geweest van woensdag 9 oktober t/m vrijdag 11 oktober.  

In de Delftse Hout staat, midden in de prachtige natuur, een kamphuis. Daar arriveerden de leerlingen op woensdag om 11.00 uur om aan dit avontuur te beginnen.  

Allereerst werd het kamp ingericht en toen iedereen zijn slaapplekje gereed had gemaakt voor twee (korte) nachten, konden we beginnen aan de activiteiten. Ter kennismaking deden we afwisselend met klas H3A en H3B een aantal leuke oefeningen of probeerde men de vlag te veroveren van de vijand (levend stratego).  

Na deze inspanning even rust om vervolgens via een stevige wandeling naar pizzeria San Marco te gaan om onze avondmaaltijd te gebruiken. ‘s Avonds film kijken afgewisseld met een pubquiz. Moe maar voldaan gaan slapen. Nou ja……………….  

Na een stevig ontbijt afwisselend sportactiviteiten en stuntsteppen in Den Haag. Na de heerlijke en goed verzorgde barbecue opmaken voor een knallend discofeest! Heerlijk om te zien hoe iedereen uit zijn dak ging onder invloed van de opzwepende muziek van onze dj. Een knapperend houtvuurtje in de open haard maakte het geheel sfeervol compleet. De inspanningen van de afgelopen twee dagen zorgden ervoor dat menig ooglid snel dicht viel.

 Alarm om 8.30 uur! Allemaal opstaan en ontbijten en op de fiets naar…… De Uithof. Aldaar snowboard- of skiles. Een geweldige afsluiting van drie dagen samen genieten.  

Leiding en leerlingen kijken terug op drie mooie dagen die ondanks af en toe regen een zonnig humeur opleverden.  

Namens de kampleiding, Jan Jansen

Bekijk de foto's in het fotoboek

 

 

Publicatiedatum: 16 oktober 2019