Een wereld vol mogelijkheden

Het Westplantsoen staat bekend om goed onderwijs én een goede sfeer. We moedigen je aan om je cultureel, sociaal, sportief en als burger in de maatschappij te ontwikkelen.

MEER INFORMATIE

Coronavirus: laatste nieuws

Het kabinet heeft besloten dat middelbare scholen onderwijs op afstand geven. Vanaf volgende week kunnen scholen onder voorwaarden beperkt open. Op deze website plaatsen wij regelmatig het laatste nieuws.

MEER INFORMATIE

Verstuurde informatie over Covid-19

Klik hier voor alle verstuurde brieven aan ouders en leerlingen.

Mediatheek en geleende boeken

Heb je boeken geleend van de mediatheek? 
Wees gerust, want voor de komende weken hoef je uiteraard geen boete te betalen! De school is gesloten en dat betekent ook dat je de boeken niet kan inleveren. Lees je geleende boek in alle rust de komende tijd.

Blijf gezond en een hartelijke groet,

Team Mediatheek 

Oproep nieuw MR lid

Voor de school medezeggenschapsraad van het Stanislascollege Westplantsoen zijn we op zoek naar een enthousiaste leerling die deel wil nemen in de leerlinggeleding voor een termijn van 3 jaar. We willen alle leerlingen de gelegenheid geven zich kandidaat te stellen, dus lijkt het jou wat om mee te denken en kritisch te kijken naar het schoolbeleid, geef je dan nu op! Dit kan tot 20 mei 2020. Het is geen verplichting om nu lid te zijn van de leerlingenraad, maar wij gaan er wel vanuit dat wanneer je gekozen bent voor de medezeggenschapsraad, je ook deel neemt in de leerlingenraad. 

De medezeggenschapsraad heeft drie belangrijke rechten: instemmingsrecht, adviesrecht en natuurlijk het initiatiefrecht. Deze rechten gebruiken wij tijdens ons overleg met de directie over belangrijke schoolzaken. Hierbij kun je onder andere denken aan het meedenken over vakanties en vrije dagen en het verbeteren van ons (nieuwe) onderwijsconcept. 

Wil je je kandidaat stellen of heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar leerlingenraadscw@verwijder-dit.stanislascollege.nl of dm ons op onze instagram leerlingenraadscw. 

De leerlinggeleding van de MR,
Amber de Bart en Emma Rotmans

Zie ook

Instagram