U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Een wereld vol mogelijkheden

Kalender

 • 16 jul
  Slotactiviteiten klas 2 en 3
 • 16 jul
  Brugklasexcursie
 • 16 jul
  Herprofileren maat/lv in lokaal 153/154
 • 16 jul 18:30 - 20:00
  Promotio Scholarum klas vwo 4 en 5
 • 16 jul 20:30 - 22:30
  Diploma- uitreiking vwo
Naar het overzicht

Schoolgids

De schoolgids staat vol praktische en nuttige informatie over het onderwijs, de organisatie, afspraken, begeleiding en studiekosten. 

Klik hier om de schoolgids te openen.

Lieve Stanislassers, wat hebben jullie een mooi feest weten te bouwen. Een topreünie! Wat was het leuk om te zien dat iedereen zo blij was met het weerzien van elkaar.
Herinneringen, zoeken naar bekende gezichten, 'ben je het nou wel of niet?', 'wacht, wacht, niks zeggen, ik weet je naam heus nog wel...', de viering, dansen, 'in welk jaar heb ik eigenlijk examen gedaan?', gekke foto's, feesten, lachen, meezingen met al die klassiekers en nog meer herinneringen...
En druk! Hopelijk heeft het lange wachten de pret voor jullie niet mogen drukken. De minpunten van de avond nemen we natuurlijk mee in de evaluatie.
Het Stanislas is jullie dankbaar voor jullie massale komst en gezelligheid. Over 5 jaar wordt het vast weer zo geweldig, wanneer we 75 jaar worden! Tot dan.

Instagram

YouTube