Sterk de wereld in

Wil jíj een school met een leuke sfeer, waar aandacht is voor jou én waar je wordt uitgedaagd? Dan is het Stanislascollege Pijnacker misschien wel dé school voor jou. 

MEER INFORMATIE

Welkom

Van harte welkom op ons digitale thuis. Op dit deel van de website vind je alle praktische informatie en houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over onze school. Wil je altijd op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van onze school? Voeg ons dan toe op Facebook en/of Instagram. 

Mocht je vragen en/of op- of aanmerkingen hebben, stuur ons dan een e-mail

Hoe uw kind absent te melden in tijden van corona?

In verband met het coronavirus zijn er op dit moment meer leerlingen absent dan normaal gesproken het geval is. Om ervoor te zorgen dat u telefonisch niet al te lang in de wacht staat en om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen, is voor een alternatieve manier van ziek melden gekozen. Deze procedure ziet er als volgt uit: 

  • Stuurt u uw mail svp voor 8.30 uur naar absentmeldingscp@verwijder-dit.stanislascollege.nl 

  • Zet hierin de naam van uw kind en de klas.

  • Als uw kind ziek is (niet in staat om onderwijs te volgen) meldt u uw kind ziek.

  • Als uw kind niet ziek is (wel in staat om onderwijs te volgen) maar thuis blijft i.v.m. corona (lichte corona-gerelateerde klachten, in afwachting van resultaat van test, quarantaine, etc), geeft u dan kort aan waarom uw kind thuis is.

  • Probeer in alle gevallen aan te geven hoe lang u verwacht dat uw kind afwezig zal zijn.

  • Geef het aan de school door als er een wijziging in de situatie is en stuur bij langere afwezigheid een update aan het begin van de week.

  • Mochten er vragen zijn, dan wordt er door school contact met u opgenomen. Als uw kind langere tijd afwezig is, wordt er altijd door school contact opgenomen.

Alvast bedankt voor uw medewerking. 

Schoolgids

De schoolgids staat vol praktische en nuttige informatie over het onderwijs, de organisatie, afspraken, begeleiding en studiekosten. 

Klik hier om de schoolgids te openen.

Zie ook

Bekijk nu de nieuwe folder!

De nieuwe folder van onze school staat vanaf nu op de website.

Klik hier om de folder te openen (pdf)

Instagram