U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Een wereld vol mogelijkheden
Oops, an error occurred! Code: 20180619155729a18474f3

Schoolleiding

De dagelijkse leiding van het Stanislascollege Westplantsoen is in handen van de schoolleiding. Dit team wordt gevormd door de rector en vier conrectoren (CR). De conrectoren worden ondersteund door coördinatoren (CO). Een afdeling heeft twee CO's; een coördinator onderbouw (CO ob) en een coördinator bovenbouw (CO bb). Bij de afdeling brugklas zijn de klassen verdeeld over twee coördinatoren.

Organisatie en structuur

De schoolleiding werkt samen met de leerlingenraad, de ouderraad en de medezeggenschapsraad. Het onderwijs aan de leerlingen wordt verzorgd door vakdocenten met onderwijsassistenten. De docenten zijn georganiseerd in vakgroepen en in afdelingen. De vakgroepen overleggen direct met de directie. De mentoren en een aantal docenten vormen een afdeling. De mentoren komen regelmatig bijeen onder leiding van de coördinatoren. 

Er zijn vier afdelingen:

  • brugklassen;
  • havo; onderbouw en bovenbouw
  • atheneum; onderbouw en bovenbouw
  • gymnasium; onderbouw en bovenbouw

De interactie tussen onderwijs en begeleiding vindt plaats binnen de afdeling en zorgt voor een sfeer waarin leerlingen en ouders zonder problemen de juiste weg weten te vinden.

organigram Stanislascollege Westplantsoen

Schoolleiding

rector mw. S. de Kreij-Reuvecamp
conrector brugklassen mw. drs. A.M. van Oosten
conrector havo dhr. J. van der Kraan
conrector atheneum mw. H.P.H. Waale
conrector gymnasium dr. H. Koning