Thema-avond Ouderraad: Onder Invloed

De Thema-avond commissie van de Ouderraad Stanislascollege Westplantsoen organiseert i.s.m. Theatergroep PLAYBACK op woensdag 6 februari 2019 de theatershow 'Onder Invloed'. Hoe ga je in gesprek met je puberende zoon of dochter over drank en drugs? Wat laat je toe en waar ligt de grens?
Niet roken, niet drinken tot je achttiende. Het is het beste voor de gezonde ontwikkeling van jongeren, maar werkt het ook zo? En hoe ga je in gesprek met je puberende zoon of dochter over dit thema? Nederlandse jongeren zijn ongeveer dertien jaar als ze starten met hun eerste drankje, terwijl drank verboden is onder de 18 jaar. Experimenteren hoort erbij als je jong bent. Maar onder druk van vrienden gaan pubers soms verder dan ze eigenlijk zouden willen of goed voor hen is. Hoe help je jouw kind bij het aangeven van zijn of haar grens? Hoe maak je 'samen drinken' of blowen minder normaal?
Het acteursteam van Theatergroep Playback houdt ouders op een luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en humoristische scènes aan de keukentafel. Kom kijken, meedenken, meepraten en vooral lachen!
Datum: woensdag 6 februari 2019
 Aanvang: 20.00 uur / Inloop: 19.30 uur, koffie en thee staat klaar.
Locatie: aula van Stanislascollege Westplantsoen, Delft
De show is gratis toegankelijk, maar u dient zich wel aan te melden voor deelname. Klik hier om het aanmeldingsformulier in te vullen!

Publicatiedatum: 16 januari 2019