Thema-avond "Credits" dinsdag 12 november 2019

De Thema-avondcommissie van de Ouderraad Stanislascollege Westplantsoen organiseert i.s.m. theatergroep PlayBack op dinsdag 12 november 2019 de terugspeeltheatershow 'Credits'.
De show van PlayBack draait om bewustwording in de omgang met geld. Want hoeveel geld hebben jongeren nou eigenlijk echt nodig? Hoe voorkomen ouders dat hun puber verwend wordt? En wat geven ze hun kind mee voordat hij op z'n 18e zijn eigen geld moet gaan beheren?
Het verlangen naar spullen. Erbij horen. Er zijn genoeg redenen voor jouw puber om bijvoorbeeld te denken: "Ik voel me beter als ik deze schoenen aan heb!" Wanneer ze het niet voor elkaar krijgen, dan worden ze chagrijnig. Voor veel ouders is deze interactieve theatershow een feest der herkenning. Graag nodigen wij u uit tot het bijwonen van deze relevante informatieve avond gericht op waarachtige communicatie tussen ouders en hun pubers. U krijgt op een speelse manier handvatten voor een open gesprek met uw kind.

Datum: dinsdag 12 november 2019
Aanvang: 20.00 uur / Inloop: 19.30 uur, koffie en thee staat klaar.
Locatie: Stanislascollege Westplantsoen 71, Delft
De show duurt ongeveer 90 minuten en is gratis toegankelijk, maar u dient zich wel aan te melden voor deelname. Klik hier en vul het formulier in.
Thema-avondcommissie Ouderraad Stanislascollege Westplantsoen

Publicatiedatum: 17 oktober 2019