U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Een wereld vol mogelijkheden

Stanislascollege zet zich in voor het goede doel

Wat gaan we doen?
Met 60 leerlingen van verschillende Stanislas-locaties (26 van SCW!) gaan wij in 2 groepen scholen bouwen in twee dorpen in het noorden van Ghana. Samen met lokale aannemers gaan we 2 weken aan de slag. Tijdens de reis gaat hard werken samen met proeven/leren van elkaars cultuur en spelen met de lokale kids.

Waarom?
Het Stanislascollege bestaat 70 jaar en naast feestvieren, willen wij als scholengemeenschap ook iets "geven". Vandaar dat er een ontwikkelingsreis opgezet is, samen met de organisatie World Servants.

Wanneer?
15 februari vertrekken we, maar ons sponsorgeld moeten we eind december rond hebben!

Dus voor nu... actie-voeren! 
Op de locatie SCW zijn vier acties inmiddels uitgevoerd, twee al voor de vakantie: we hebben de WC's mogen bemannen op Westerpop en we hebben gecollecteerd tijdens de promotio's en diploma-uitreikingen. Twee andere acties vonden dit schooljaar al plaats: de verkoop van kruidkoeken en ijs. Meer acties komen eraan. Volg onze facebook & instagram!

Wat kan jij voor ons betekenen?
Neem deel aan onze acties en/of sponsor ons! Dit is de algemene pagina van SCW: www.geef.ws/stanislascollegewestplantsoen

Veel dank namens het Ghana-team.

Publicatiedatum: 01 oktober 2018