U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Een wereld vol mogelijkheden

Nederlands Kampioenschap Robotica - First Tech Challenge

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni zal het open NK robotica First Tech Challenge op het Stanislascollege Westplantsoen worden gehouden. Deze dagen zullen 28 teams uit binnen- en buitenland het Stanislascollege bezoeken samen met hun zelf ontworpen, gebouwde en geprogrammeerde robot. De teams bestaan uit scholieren van tussen de 15 en 19 jaar. Naast de robotwedstrijden moet er ook nog een jurypresentatie worden gegeven, vindt er een hardware en een software-check plaats en is er vooral ook heel veel plezier.

Op zaterdag 16 juni is de school van 09.30 uur tot 18.00 uur voor iedereen open om het NK te bezoeken. Breng naast een bezoekje aan de wedstrijdvelden ook een bezoekje aan de pit, waar altijd hard aan de robots gewerkt wordt, en laat je uitleggen hoe alles werkt. Bewonder ook het Stanislas Tech Team, dat met hun robot Luïgi ook deelneemt. Luïgi en het team zijn net terug van het WK in Detroit en zij willen uiteraard proberen om een gooi naar de titel te doen.

De wedstrijden zullen ook live uitgezonden worden via de schoolsite.

De toegang van het event is gratis.

Publicatiedatum: 10 juni 2018