Lesjesmiddag of-avond

Ondanks de coronamaatregelen op onze school willen we je toch graag de kans geven om sfeer te komen proeven op onze school. Dat kan tijdens een lesjesmiddag of -avond. Je kiest een datum en een tijdstip en kijkt in het schema welk vak je wilt volgen.  
Om zoveel mogelijk leerlingen kennis te laten maken met onze school, is het de bedoeling dat je onze school één keer bezoekt op een lesjesmiddag/-avond.

 

Voor wie?

Voor groep 8 leerlingen en maximaal één volwassen begeleider.

We willen zoveel mogelijk leerlingen met onze school laten kennismaken. Daarom vragen we u als volwassene alleen te komen. U kunt natuurlijk wel een vriendje/vriendinnetje dat ook geïnteresseerd is in onze school meenemen

Inhoud

De leerlingen en ouders beginnen samen in de aula. Na een kort plenair programma gaan de leerlingen naar hun lokaal. Ze worden begeleid door leerlingen die al bij ons op school zitten.

Ouders krijgen in kleine groepjes een rondleiding en/of krijgen in een lokaal informatie over de school. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Coronamaatregelen

Tijdens het verplaatsen door onze school is een mondkapje verplicht. Op het moment dat jullie ergens zitten (aula/lokaal) mag het mondkapje af.

Bij de ingang van onze school controleren we op naam wie de school binnengaat. Er staat een apparaat met desinfecterende handgel. Iedereen die de school binnenkomt reinigt zijn/haar handen hiermee.

Volwassenen houden anderhalve meter afstand van elkaar en van de medewerkers van onze school.

Als u of uw kind verkoudheidsklachten heeft, blijft u thuis. U kunt ons mailen zodat we kunnen kijken of er op een ander moment nog plaats is.

Inschrijven voor de lesjesmiddag/-avond

  • 8 december 2020     Vol! Aanmelden is niet meer mogelijk
  • 12 januari 2021     

Vooralsnog gaat dit niet door. Ouders die zich al hebben ingeschreven ontvangen hierover een aparte  e-mail.

  • 13 januari 2021     

Vooralsnog gaat dit niet door. Ouders die zich al hebben ingeschreven ontvangen hierover een aparte e-mail. 

  • 19 januari 2021        Klik hier om je aan te melden
  • 20 januari 2021        Klik hier om je aan te melden
  • 21 januari 2021        Klik hier om je aan te melden
  • 9 februari 2021         Klik hier om je aan te melden
  • 10 februari 2021       Klik hier om je aan te melden
  • 11 februari 2021       Klik hier om je aan te melden