U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Een wereld vol mogelijkheden

Aanmelden

De aanmeldingstermijn start op 26 januari 2018.
Leerlingen die voor 24 maart 2018 zijn aangemeld, krijgen tussen 3 en 6 april bericht over de toelating.
Aanmeldingen die na 24 maart binnenkomen, kunnen wij alleen in behandeling nemen als er nog plaats is in de brugklassen. Voor aanmeldingen voor hogere leerjaren kunt u contact opnemen met de administratie van onze school.

Alle leerlingen uit groep 8 die zich bij voor 24 maart aanmelden, worden geplaatst, mits het advies en OKR passend zijn.

Om de aanmelding definitief te kunnen maken, hebben wij het persoonlijke nummer nodig, dat op het adviesformulier staat dat je van de basisschool hebt ontvangen.
Als je het adviesformulier nog niet hebt ontvangen, kun je je  wel al aanmelden. Het is dan wel belangrijk dat je het adviesformulier na ontvangst van de basisschool zo snel mogelijk afgeeft op onze school.

Aanmeldingsformulieren

De eerste kennismaking

Als je je op onze school hebt aangemeld, kom je in juni al een dagje bij ons op school en leer je je klasgenoten en je mentor kennen. Na de zomervakantie starten we met een kennismakingsprogramma en krijg je je rooster. Je boekenpakket en je Chromebook worden thuisgestuurd. Natuurlijk leggen we
uit hoe het allemaal werkt en bij wie en waar je met vragen terecht kunt.

Vragen?

Als je vragen hebt over de aanmelding, toelating of onze school dan kun je altijd contact met ons opnemen.
e-mail: scw@verwijder-dit.stanislascollege.nl
telefoon: 015 750 60 50