U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Stanislascollege Dalton Delft introduceert nieuwe naam en opent aula

Het Stanislascollege Dalton Delft is één van de zes scholen van het Stanislascollege. De school is gelegen aan het Reinier de Graafpad in Delft en biedt onderwijs voor leerlingen op mavo- en havoniveau. Vanaf dit schooljaar is de school een daltonschool in ontwikkeling.
De aula werd deze zomer verbouwd tot een lichte plaats met kleurrijke en diverse zitplaatsen.

Vanmorgen openden de wethouder van onderwijs, Hatte van der Woude, en de directeur van de school, Lodewijk Dijkgraaf, de aula en introduceerden zij de nieuwe naam van de school: Stanislascollege Dalton Delft. Speciaal voor deze feestelijke ochtend hebben de brugklasleerlingen kunstwerken gemaakt die de vijf kernwaarden van dalton uitbeelden. Deze zijn: effectiviteit, verantwoordelijkheid, reflectie, samenwerken en zelfstandigheid. Tijdens de feestelijke opening werden deze werken onthuld door de leerlingen zelf. Zij vertelden bovendien in eigen woorden wat de kernwaarden volgens daltononderwijs inhouden.

Na afloop van de feestelijkheden was er voor alle leerlingen en genodigden gebak. De leerlingen kregen bovendien een leuke attentie.

Publicatiedatum: 18 oktober 2018