U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Belangstelling voor Dalton op open dagen

Leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders bezochten tijdens het eerste weekend van februari de Open Avond of de Open Dag. Het was een gezellige drukte. Alle vakken presenteerden zich met hulp van onze leerlingen. Zo konden achtstegroepers onder andere gel voor je haar maken bij scheikunde, Kahoot spelen bij Engels, drummen bij muziek, proefjes doen bij natuurkunde, schilderen met een touwtje bij beeldende vorming, een skelet bekijken bij biologie of speeddaten met brugklassers.

Ouders waren erg te spreken over de goede sfeer en het kleurrijke en frisse gebouw. Een bezoeker uit groep 8 over onze planner-agenda: “Ik kan eigenlijk niet goed plannen. Dat zegt mijn juf op de basisschool ook. Maar toch wil ik naar deze school omdat ik later een baan wil waarbij je moet kunnen plannen. En hier kan ik dat leren.” En een toekomstige ouder over de reflectiebrief die leerlingen aan hun vader en moeder schrijven bij het rapport: “Ontzettend leuk, dat raakt je echt als ouder.”  

Publicatiedatum: 02 februari 2019