U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Schoolregels

We vinden het belangrijk dat in school een fijne sfeer is. Dit betekent niét dat iedereen met elkaar bevriend moet zijn. Dit betekent wél dat pesten, discriminatie, seksuele intimidatie en geweld binnen onze school niet zijn toegestaan. 

Dagelijkse organisatie
Roosterwijzigingen krijgen de leerlingen te horen op het moment van binnenkomst op school. Wij kennen geen tussenuren. Bij uitval wordt gezorgd voor een aangepast rooster. In het klassenboek worden het huiswerk en de proefwerken vermeld, evenals leerlingen die afwezig zijn of uit de les zijn verwijderd. Leerlingen brengen de pauzes door in de aula of op het schoolterrein.

Klik hier voor meer algemene schoolafspraken. 

Een veilige school

Stop pesten

Het Stanislascollege Praktijkonderwijs streeft naar een pre ge sfeer waarin leerlingen en medewerkers zich veilig en geaccepteerd voelen. Dit betekent dat pesten, discriminatie, seksuele intimidatie en geweld in onze school onaanvaardbaar zijn. Er geldt dan ook een pestprotocol.