Wethouders bezoeken onze school!

In deze vreemde tijd zijn de leerlingen van het Stanislascollege gaan nadenken hoe zij iets kunnen betekenen voor de maatschappij, vooral voor de mensen die het minder breed hebben. Er worden door buurtbewoners veel kerstspulletjes en andere dingen gebracht naar het leerwerkcentrum, in de Sfinx, waar zich ook een winkel bevindt. De leerlingen wilden daarmee iets goeds doen.

Daarom is in samenwerking met de winkel een goede doelen actie gestart, speciaal voor de decembermaand. Er is een flyer rond gebracht met daarin de vraag om lege flessen te doneren, speelgoed en andere kerstspullen te brengen, zodat daar kerstpakketten van gemaakt kunnen worden.

Deze week bezochten wethouders Johanna Besteman (Welzijn & Onderwijs) en Larissa Bentvelzen (Jeugd & Sociaal Domein) de leerlingen om mee te helpen met het inpakken van de kerstpakketten. Via Stichting Marjorie komen de pakketten bij de juiste mensen terecht.

Klik hier om de film te bekijken

Mocht u iemand in uw omgeving hebben die dit jaar geen pakket krijgt maar die wel hard een pakket nodig heeft, neem dan contact op met mevrouw Bakker.

0703940565 toestel 675

Publicatiedatum: 17 december 2020