Voedselpakketten om mensen blij te maken

Sinds deze week krijgt het Stanislascollege Praktijkonderwijs voedingsmiddelen van de vrijwilligers Henk en Denise, via de Albert Heijn aan de Conradkade. 

De leerlingen stellen de voedselpakketten samen met de middelen die we krijgen. De pakketten zijn voor de mensen die wat minder te besteden hebben. Je kunt je aanmelden via de volgende mail: baki@stanislascollege.nl. Dan kunnen de pakketten opgehaald worden op school. 

Op Facebook stromen de reacties van blije mensen binnen die een pakket hebben ontvangen. Klik hier om de reacties te bekijken!

Naast deze actie loopt er ook nog de actie de Sint voor elk kind. Bij deze actie kunnen gezinnen zich opgeven die niet veel te besteden hebben met de feestdagen. Via de stichting worden er dan kadootjes geregeld voor deze gezinnen. Om je hier voor aan te melden neem je ook contact via de mail: baki@stanislascollege.nl. Geef in je mail aan waar je voor aanmeldt. Onze contactpersoon neemt na de mail weer contact met je op waarna de spullen bij ons op school opgehaald kunnen worden.

Henk en Denise hartelijk bedankt!

 

Publicatiedatum: 22 november 2017