U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Leerwerkcentrum Praktijkonderwijs officieel geopend

Vanmiddag, vrijdag 25 januari, vond de officiƫle opening plaats van het Leerwerkcentrum van het Stanislascollege Praktijkonderwijs. De opening werd verricht door wethouder Jorke van der Pol en Nico Olsthoorn.
Nico Olsthoorn heeft de afgelopen jaren in zijn rol als regiomanager een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming van het centrum.
Wethouder Van der Pol - van financiĆ«n en sociaal domein - gaf aan trots te zijn dat de gemeente beschikt over een plek waar leerlingen van het praktijkonderwijs optimaal worden voorbereid op een succesvolle toekomst. 

In het leerwerkcentrum is een werkplaats voor fietsreparatie en een servicepunt van de fietsregeling van Stichting Kei. Daarnaast is er een productieafdeling, winkel en meubelmakerij. In de school tegenover het centrum is ook nog een opslag en wisselservice voor zomer- en winterbanden en een horeca-afdeling.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het Leerwerkcentrum. Het centrum is gevestigd schuin tegenover de school en is geopend tijdens schooltijden.

Publicatiedatum: 25 januari 2019