Schoolkamp

Bij ons ga je een keer op schoolkamp op een leuke plek in de buurt van Rijswijk. Het kamp is aan het begin van de eerste klas. Het schoolkamp zorgt ervoor dat je alle leerlingen uit hetzelfde jaar leert kennen, dus ook leerlingen die niet in jouw klas zitten. Dit zorgt voor een extra gezellige sfeer in de school omdat je bijna alle leerlingen kent van jou jaar.  

Kennismakingskamp in de eerste klas

Het eerste kamp duurt 3 dagen. Jij en je klasgenoten leren elkaar en je mentor goed kennen, maar het leuke is dat je door middel van leuke spelletjes en activiteiten goed contact krijgt met alle eersteklassers. Elk jaar ontstaan tijdens dit kamp weer veel nieuwe vriendschappen.
Het kamp is een verplicht onderdeel in het eerste jaar. Ouders krijgen tijdens een informatiebijeenkomst aan het begin van het schooljaar informatie over het kamp.

Leerling Elsa vertelt over het kamp:
Het kamp was heel gezellig. We bleven 2 nachtjes. Overdag deden we allemaal spelletjes op het strand. De eerste avond was er een speurtocht in het donker. Onze leraren waren verkleed als spoken en monsters en het was superleuk! De laatste avond was er een disco. Ik heb veel nieuwe vriendjes gemaakt. Ik vond het jammer toen we weer naar huis gingen.

Schoolkamp 2018

Kamp 2018 was een groot succes! 
Na aankomst op het kruithuis duurde het niet lang voor de eerste stoere brugklassers zich op het vlot begaven! En daarna lagen ook snel de eerste kindjes in de het water. 
's Avonds hadden we een leuke avondwandeling door het bos. Tijdens de wandeling bleken er allemaal spoken in het bos te liggen, van horror clown tot Feyenoord hooligan, ze lagen allemaal in de bosjes.  
De heerlijke maaltijden werden verzorgd door meester Hofstede. Slapen werd erg weinig gedaan. De volgende dag stond het zwemmen op het programma en voor de kinderen zonder diploma de bioscoop. De dag werd afgesloten met kampvuur en disco verzorgd door DJ Ruik en Gloa. 
Het was een top week met stralend weer!