U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Aanmelden op onze school

Als jouw school je als advies praktijkonderwijs heeft gegeven kun je je aanmelden op onze school. Als je je aanmeldt kijken wij of je in aanmerking komt voor praktijkonderwijs. Als je een positieve beschikking krijgt kan je bij ons op school komen.

Wij hebben plaats voor 48 eerstejaarsleerlingen.

Beginnen op onze school

Als je je op onze school hebt ingeschreven, kom je al voor de zomervakantie langs op onze school. Je maakt kennis met je klasgenoten en met je mentor. Na de zomervakantie starten we met kennismakingsspelletjes en leggen we uit hoe alles werkt op school. Voor ouders is er een informatieavond.

Hoe schrijf je je in?

Leerlingen kunnen vanaf zaterdag 26 januari 2019 worden aangemeld. Een afspraak maken voor een aanmeldgesprek kan via het telefoonnummer 070 3940565.

Er kan ook tijdens de open dagen op 26 januari en 2 februari en tijdens de school in bedrijf-middagen op 30 januari en 6 februari worden ingeschreven. Voor inschrijven tijdens de open dag of het school in bedrijf hoeft vooraf geen afspraak te worden gemaakt. Voor de tijden van de open dagen en het school in bedrijf, klik hier

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Maak dan een afspraak met mevrouw Hadioui of mevrouw Kemper via telefoonnummer (070) 394 05 65.