U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Chromebooks

Vanaf dit schooljaar krijgen alle brugklassers naast het boekenpakket ook een Chromebook. Het chromebook wordt in de lessen en thuis gebruikt náást boeken en schriften. Brugklasleerlingen ontvangen bij hun boekenpakket een Chromebook. Deze wordt grotendeels bekostigd door de school.

Aan ouders/verzorgers wordt een éénmalige bijdrage gevraagd van 25 euro.
Met het Chromebook hebben docenten de mogelijkheid om lessen beter af te stemmen op de capaciteiten van de leerlingen. Ook hebben de leerlingen via internet meer bronnen bij de hand om achtergrondinformatie op te zoeken. Elke docent bepaalt zelf op welke manier en of het Chromebook tijdens de les wordt ingezet. Bij sommige vakken is er gekozen voor een digitale methode, bij andere vakken zijn er digitale opdrachten zoals het leren van begrippen, digitaal plannen van het huiswerk, online samenwerken aan werkstukken en opdrachten en zelfontdekkend leren.

De leerlingen nemen de Chromebook elke dag mee naar school en aan het einde van de schooldag weer mee naar huis. Zo kunnen ze ook thuis verder werken aan digitale opdrachten.

De Chromebook blijft vier jaar lang eigendom van de school, daarna mag een leerling de chromebook houden. Eventuele schade moeten de ouders/verzorgers gedurende deze vier jaar zelf vergoeden. Hiervoor heeft de school een samenwerking met een verzekering die ouders/verzorgers kunnen afsluiten.