Sterk de wereld in

Op onze school voelen leerlingen zich fijn en op hun gemak. De vertrouwde omgeving en aanwezigheid van vrienden en vriendinnen, maken onze school tot een plek waar iedereen zich thuis voelt. Waar we veel verantwoordelijkheid krijgen én ook nemen. Waar we samen leren, plezier maken en ons ontwikkelen. Ons klaarmaken voor de volgende stap.

Goed onderwijs en een brede vorming

Verbonden

We staan voor verbinding; we zijn verbonden met elkaar en de omgeving. We hebben oprechte aandacht voor elkaar. Bij ons leer je meer dan de lesstof alleen. We verbinden leerlingen met de maatschappij en bereiden ze zo voor op hun toekomst.

Betrokken

Bij ons is iedereen welkom. Betrokkenheid speelt binnen onze school een grote rol. Het is een veilige omgeving waar leerlingen en medewerkers gezien worden. We geven vertrouwen, zijn zorgzaam en hebben geduld. We zijn er voor elkaar wanneer het even minder gaat. Want we willen ons individueel én samen als team ontwikkelen.

Uitdaging

We zijn een ambitieuze school en continu in ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat je uitgedaagd blijft. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en flexibiliteit. We mogen zelfstandig keuzes maken. We blijven in gesprek en houden elkaar scherp. Want groeien doen we samen.

Plezier

Welzijn is voor ons belangrijk en we willen dat iedereen een plezierige schooltijd heeft. Nieuwe mensen ontmoeten en vriendschappen maken. Op een ontspannen manier en met humor en plezier. We geven ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je goed kan en waar je hart sneller van gaat kloppen. Ervaar leren en leer ervaren.