U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Welkom in de vwo-plus brugklas

De vwo-brugklas krijgt twee uur in de week verdiepingsmodules aangeboden. Elke module duurt zes weken. De modules die gegeven worden, staan hieronder beschreven. 

Spaans

De weg vragen, je voorstellen en een klein gesprekje houden! Dat is wat je leert in deze module waarin je kennis maakt met de Spaanse taal. En als je geluk hebt, bakt de docent Spaanse lekkernijen voor je.

Onderzoek & Ontwerpen

Technisch ontwerpen vergt inzicht, een goede planning en veel doen! Stap voor stap krijgen jullie de grondbeginselen van het technisch ontwerpen onder de knie. Daarnaast zal er in deze module aandacht zijn voor het doen van onderzoek.

Klassieke Talen & Cultuur

Maak kennis met de oudste geschreven teksten van Europa. Verbaas je over het Griekse alfabet, de wonderlijke mythe waarin Goden en helden een rol spelen. Stapje voor stapje maak je kennis met Latijn en Grieks.

Geschiedenis

In deze lessenserie maken we een sprong in de geschiedenis, namelijk naar de periode van de Tweede Wereldoorlog in Nederland. We gaan in het bijzonder kijken naar het lot van de Joodse kinderen. 

Informatica

Ben jij benieuwd hoe een computer werkt en hoe je programma's maakt? Dan is deze module zeker iets voor jou!