U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

In de brugklas volgen alle leerlingen van onze school het vak drama. Hierbij leer je je niet alleen bewust te worden van het belang van (non-verbale) communicatie, maar je leert je ook uitdrukken en toneelspelen. In het schooljaar 2017-2018 kwam dit heel mooi tot uitdrukking toen een enthousiaste groep leerlingen onder begeleiding van docenten de musical 'The Wiz' uitvoerde. Dit smaakte naar meer en daarom gaan we hiervan een traditie maken!

Alle leerlingen van onze school mogen aan de musical deelnemen. Zij zullen gedurende het jaar worden voorbereid, onder meer door workshops die begeleid worden door echte toneeldocenten. Uiteindelijk werken we toe naar een reeks voorstellingen in onze prachtige aula, waarbij de jongens en meiden van het techniekteam zorgen voor licht, geluid en het overige gedeelte van de techniek die bij zo'n grote productie komt kijken.

Voor een impressie van The Wiz, klik hier.