U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Wat een rust op SCP

Volg de reizen op de voet via onze sociale kanalen

Het is rustig bij ons op school. De leerlingen uit leerjaar 1 en 2 hebben een projectweek, waarin een educatief én leuk programma voor ze is samengesteld. Dit bestaat uit activiteiten die zowel binnen als buiten de school plaatsvinden.

Onze leerlingen uit mavo 3 zijn op reis naar Tsjechië of Barcelona, terwijl de leerlingen uit havo 3 en vwo 3 aan het werkzame leven snuffelen tijdens een stage bij een bedrijf of instelling.

De leerlingen uit havo 4 zijn in Rome, Schotland of Valencia, terwijl de leerlingen uit vwo 4 op Texel veldwerk doen voor het vak biologie of in Maastricht zijn om zich in de geschiedenis van de stad te verdiepen. Dan zijn er ook nog de leerlingen uit vwo 5 die Griekenland doorkruisen en tijdens het educatieve programma geniet van het lekkere weer. Voor de leerlingen die niet meegaan op één van bovengenoemde reizen is er het thuisblijversprogramma, waarin ze veel verschillende activiteiten ondernemen.

Ten slotte bereiden de leerlingen uit mavo 4, havo 5 en vwo 6 zich voor op het examen, dat morgen begint. Wij wensen ze natuurlijk alle succes van de wereld. Zet hem op!

Hieronder vindt u wat foto's van de verschillende trips. Wilt u meer beelden zien? Volg ons dan op de sociale kanalen!

Publicatiedatum: 08 mei 2019