U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Stanislasdag groot succes

Heel de school zet zijn beste beentje voor voor het goede doel

Afgelopen vrijdag, drie dagen na de naamdag van Stanislas Kostka, vond de jaarlijkse Stanislasdag plaats. Tijdens deze dag ondernamen de leerlingen activiteiten om geld bijeen te brengen voor het goede doel van dit jaar: het Ghana-project waaraan twee docenten en achttien leerlingen zullen deelnemen. 

De hele dag was er in de school van alles te doen: van knikkerbanen bouwen tot granny bingo; van heuse LAN-party's tot het ontwerpen van mode uit waardeloos materiaal; van een strandwandeling van Kijkduin naar Scheveningen tot ware 3D-art op het schoolplein. Ook namen bovenbouwleerlingen deel aan een lessenmarathon van 24 uur en liepen onze brugklassers een sponsorloop. 

Het totaal bij elkaar gebrachte bedrag bedroeg op vrijdagmiddag een kleine 5500 euro en daar komt de opbrengst van de sponsorloop nog bij: een prachtig resultaat van een dito groep leerlingen!

Voor een fotoverslag, klik hier

Publicatiedatum: 22 november 2018