Profielwerkstukpresentatie V6 anders dan normaal

Profielwerkstukpresentaties in tijden van corona

Posters en leerlingen uit vwo 5

In verband met de coronamaatregelen vond de presentatie van de profielwerkstukken van de leerlingen uit vwo 6 afgelopen donderdag anders plaats dan normaal gesproken het geval was. Dit jaar werden er geen presentaties gehouden onder toeziend oog van trotse ouders, maar presenteerden de leerlingen hun prachtige posters aan de leerlingen uit vwo 5. 

Op deze manier kregen de vijfdeklassers al vast enig idee van de eisen waaraan een profielwerkstuk moet voldoen en wat hen het komend schooljaar dus te wachten staat. Bovendien mochten zij de posters die er in hun ogen uitsprongen nominerenvoor een prijs. In de categorie NG/NT werd al snel duidelijk dat deze naar het onderzoek van Alisha en Celine ging, die zich hadden verdiept in de optimalisatie van de groei van tuinkers. In de EM/CM-hoek was het een stuk spannender. Uiteindelijk kregen Nathaniël en David de meeste nominaties voor hun profielwerkstuk over Neuromarketing. 

Met het bekend maken van de nominaties was niet alleen een gezellige middag, maar ook het profielwerkstuk van v6 afgesloten

 

Publicatiedatum: 12 oktober 2020