U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Mavo 2-leerlingen verdiepen zich in de 'Wijk van de Toekomst'

Valentijnsdag was dit jaar de dag waarnaar onze leerlingen uit mavo 2 uitkeken. En niet alleen vanwege de kaarten en bloemen die hen te wachten stonden, maar vooral ook omdat de presentaties van hun geofutureproject 'Wijk van de Toekomst' op het programma stond. 

Ter voorbereiding verdiepten zo'n tachtig leerlingen uit mavo 2 zich een half jaar in architectuur, technologie en duurzaamheid. Met al deze opgedane kennis werkten ze samen een maatschappelijk vraagstuk uit: hoe ziet een woonwijk er uit in het jaar 2050? De resultaten van dit uitgebreide onderzoek werden op Valentijnsdag aan de jury, ouders en andere belangstellenden gepresenteerd. 

Het was voor de jury een heidens karwei om een keuze te maken tussen de prachtige werkstukken en mooie presentaties. Uiteindelijk ging een groep van vijf leerlingen uit m2b met de hoofdprijs aan de haal. Vabio, Thomas, Melih, Fenna en Niové, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

Publicatiedatum: 15 februari 2019