Leerlingen V6 zetten docenten in het zonnetje tijdens de Eerste Stanislastische Spelen

 

De leerlingen hadden de docenten in teams ingedeeld en een breed palet aan sportieve activiteiten voor ze klaargezet: van Oud-Hollandse Spelen tot korfbal, voor ieder wat wils. De vonken vlogen ervan af en toen de kruitdampen uiteindelijk waren opgelost was het team Holland, bestaande uit de dames Schokker en Van der Helm en de heren Wieske en Verspuij, dat er met de hoofdprijs, medailles en een wisselbeker, vandoor ging. Ook werden er verschillende poedelprijzen uitgedeeld.

Met dank aan de organisatie was de middag een doorslaand succes. De wisselbeker doet vermoeden dat deze zeer geslaagde middag wellicht het begin is van een mooie traditie.

Leerlingen zorgen voor een uiterst geslaagde personeelsmiddag

Bij de buren van De Viergang werd op vrijdag 27 september de eerste editie van De Stanislastische Spelen georganiseerd. Tijdens de Griekenlandreis van afgelopen mei kwamen Mandy, Julia, Fabiènne, Amber, Emma, Imko, Sebas en Thomas tijdens de hardloopwedstrijd in Nemea op het idee om een sporttoernooi voor docenten te organiseren.

Wie deze leerlingen een beetje kent, weet dat dit soort wilde plannen ook navolging krijgen. Daarom enthousiasmeerden ze tijdens de openingsvergadering van dit jaar tientallen docenten en staken ze de eerste weken van het schooljaar heel veel energie in de organisatie van dit evenement.

Publicatiedatum: 27 september 2019