U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Ghana-gangers krijgen ruim €10.000 voor hun missie

Rector verblijdt Ghana-gangers met opbrengst Stanislasdag

Dit jaar stond de Stanislasdag, onze jaarlijkse goededoelendag, in het teken van Ghana. Over zo'n drie weken trekt een uitgebreide Stanislasdelegatie, waarvan achttien leerlingen en twee docenten van onze school, naar dit Afrikaanse land om er aan een school te bouwen. 

Vanmiddag werd in een afgeladen aula het resultaat bekendgemaakt van de Stanislasdag en dat was niet mis. De deelnemende leerlingen kregen van Jan Willem van Poortvliet, onze nieuwe rector, een cheque ter waarde van €10.008 euro overhandigd. Daarnaast benadrukte de rector het belang van deze actie en bedankte hij alle leerlingen, maar ook de collega's, voor hun inspanningen om tot dit prachtige resultaat te komen. 

Namens de Ghana-gangers nam Daphne Zuiderwijk, één van de docentes die meegaat, het woord. Ook zij bedankte alle leerlingen voor hun inzet tijdens de actiedag en verzekerde ons dat het geld goed besteed zal worden.

Over ruim drie weken vertrekken de avonturiers naar Ghana. We houden ze in de gaten en zijn nu al heel erg benieuwd naar al hun verhalen.

Publicatiedatum: 23 januari 2019