U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Eindexamenleerlingen havo presenteren hun profielwerkstuk

Romy, Annabelle, Nick en Veda vallen in de prijzen

Afgelopen dinsdag presenteerden onze leerlingen uit havo 5 hun profielwerkstukken. Enkele maanden werkten zij, veelal in tweetallen, aan een onderzoek, waarbij hun analytische vaardigheden op de proef werden gesteld. De resultaten mochten er zijn!

In de categorie EM/CM kon onze kritische jury niet kiezen. Toevallig waren het twee leerlingen die individueel aan het werkstuk hadden gewerkt die zowel qua onderzoek als qua presentatie niet voor elkaar onder deden. Daardoor ging de prijs in deze categorie naar zowel Romy als Annebelle. 

Ook in de categorie NG/NT waren er meerdere gegadigden voor de hoofdprijs, maar uiteindelijk gaf de presentatie de doorslag. Doordat Nick en Veda, met hulp van technisch onderwijsassistent Lennart van der Lans, het voor elkaar kregen om een motorblok op waterstof te laten draaien, was de eer aan hen. 

De winnaars kregen van coördinator Vincent Trinthamer een oorkonde en een kleine attentie. Daarnaast krijgt hun beeltenis een plekje aan de 'Wall of Fame' in het leerhuis van de havo, waar ook de winnaars van de afgelopen jaren staan vereeuwigd.

Publicatiedatum: 13 februari 2019