Ben jij een technicus in de dop?

Het Stanislascollege Pijnacker beschikt over een bloeiende techniekafdeling waar veel leerlingen voor kiezen. Daarnaast heeft de school enkele keuzes gemaakt waardoor techniek uitdagender en breder gegeven kan worden.

Zit je op de mavo? Dan kun je in de bovenbouw praktijkworkshops/-lessen techniek of inft volgen op het ROC Mondriaan in Delft of Den Haag. Deze mbo-school heeft prachtige faciliteiten voor techniek. Bovendien kunnen we er zo voor zorgen dat de lessen nog beter laten aansluiten op het vervolgonderwijs en het huidige en toekomstige werkveld van de techniek.
Op het havo of vwo kun je kiezen voor het bijzondere en veelzijdige vak Natuur, Leven en Technologie (NLT). In de NLT-lessen komen verschillende vakgebieden samen. Voor dit vak ga je zo veel mogelijk in het laboratorium en in het maaklab aan de slag. 
Ook is het Stanislascollege Pijnacker aangesloten bij het Jongeren en Technologienetwerk (JET-Net). Binnen dat netwerk organiseren we in samenwerking met Shell allerlei excursies en activiteiten. 
Ook kun je deelnemen aan de First Lego League of lid worden van het techniekteam.