U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Word jij een kei in Engels?

Uitreiking diploma's Anglia Stanislascollege Pijnacker

Op onze school kun je extra Engels krijgen door mee te doen aan Anglia. Je krijgt dan extra lessen Engels en doet daarna examen. Dat kan op tien verschillende niveaus. Als je het examen haalt, ontvang je een internationaal erkend certificaat. Elk jaar kun je opnieuw deelnemen aan Anglia en zo een steeds hoger niveau halen. Het certificaat dat je krijgt als je het examen haalt, kan in je toekomst een positieve rol spelen bij vervolgstudies en sollicitaties naar stageplaatsen of een baan.  

Waarom extra aandacht voor Engels?

Engels is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een goede beheersing van deze taal is niet alleen handig als je in het buitenland wilt gaan studeren, maar ook als je in Nederland blijft. Heel veel studieboeken en colleges zijn tegenwoordig immers in het Engels.

Het Anglia-netwerk

Het Anglia Netwerk bestaat uit een groep van ruim 400 scholen in Nederland die door internationale samenwerking Engels wil stimuleren. Het Anglia-examen wordt op school gemaakt en vervolgens opgestuurd naar Engeland om daar nagekeken te worden. Als de examenresultaten bekend zijn wordt er een feestelijke diploma uitreiking georganiseerd waarbij de geslaagde kandidaten hun internationaal erkende diploma ontvangen.