(Online) open dagen

Vrijdag 28 januari 2022

Livestream van 19:30 - 20:30 uur 
Via deze link kunt u zich inschrijven voor de online open dag zodat wij u de link voor de livestream kunnen toesturen en naderhand informatie kunnen mailen. 

Link naar de livestream. 

 

Zaterdag 29 januari 2022

Herhaling van de livestream d.d. vrijdag 28 januari 2022 van 11:00 - 12:00 uur
Via deze link kunt u zich inschrijven voor dit herhalingsmoment zodat wij u de link voor de livestream kunnen toesturen en naderhand informatie kunnen mailen. Live chat mogelijk! De link wordt zaterdag vlak voor aanvang van de herhaling op de website geplaatst. 

Zaterdag 29 januari 2022 -  Je bent weer welkom!!

Wij zijn blij dat wij jou als groep 8-leerling weer mogen ontvangen op onze school!

Wij nodigen jullie uit om op zaterdag 29 januari twee lesjes en een rondleiding te komen volgen bij ons op school. Zo kun je ervaren hoe het is om een les te volgen en kun je de sfeer echt proeven. Terwijl jij binnen de lesjes volgt kunnen je ouders buiten informatie krijgen over de school. Je kunt je via onderstaande links inschrijven voor ronde 1 of ronde 2. 

Ronde 1 - 10:00 – 12:00 uur

Inschrijven ronde 1

Ronde 2 – 10:30 – 12:30 uur

Inschrijven ronde 2

 

 

School-in-bedrijf

Helaas kunnen de school-in-bedrijf rondleidingen vanwege de Corona maatregelen niet doorgaan. Om toch een indruk te krijgen van onze school kun je hieronder alvast een virtuele tour door de school maken. Natuurlijk hopen wij je ook te 'zien' tijdens onze online open dag.
Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws.
Bezoek de lokalen, de labs, de leerhuizen, de aula, het dramalokaal, de muziekstudio's en nog meer...

> Klik hier om je eigen virtuele tour door de school te maken

Kom in de klas

Kom in de KLAS! online op woensdag 19 januari!

Helaas kunnen ook de Kom in de KLAS! lessen bij ons op school niet doorgaan. Omdat we toch willen dat jullie een beetje een indruk krijgen van hoe een les er op het voortgezet onderwijs uit ziet hebben we voor jullie online lesjes georganiseerd. Je kunt je hieronder inschrijven voor een online lesje muziek, aardrijkskunde, Frans of Engels! Je volgt de lesjes thuis, je hebt dan wel een eigen device (laptop/iPad/computer) nodig. Als je je hebt ingeschreven ontvang je dinsdag 18 januari een link. Ieder lesje wordt drie keer aangeboden (behalve Engels, die twee keer), je mag je dus ook voor meerdere lesjes inschrijven.