U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Opvang voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar tijdens de open dagen

Wilt u samen uw zoon/dochter onze open dag bezoeken en heeft u ook kinderen tussen de 4 en 8 jaar bij u? Dan mogen deze jonge kinderen 45 minuten komen spelen in lokaal 132 op de eerste verdieping waar een docent en enkele enthousiaste leerlingen van havo 3 aanwezig zijn. Er kan worden geknutseld, gekleurd, voorgelezen of samen een spelletje gespeeld worden.
Zo kunnen u en uw oudere zoon/dochter even ongestoord het gebouw doorlopen.

 

 

 

School in bedrijf - een rondleiding terwijl de schooldag bezig is

Wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Bezoek dan ons school in bedrijf. Jij en je ouders krijgen een rondleiding door de school terwijl de lessen in volle gang zijn. De rondleiding duurt ongeveer een uur. Natuurlijk kunnen jij en je ouders ook allerlei vragen stellen aan leerlingen en medewerkers van onze school.

Je kunt het school in bedrijf bezoeken op

  • woensdag 7 februari (VOL)
  • woensdag 14 februari (VOL)
  • vrijdag 16 februari (VOL)
  • woensdag 21 februari

De rondleiding start om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur.

Ben je van plan om aan één van deze unieke inkijkjes mee te doen? Stuur dan vooraf even een mailtje naar scp@verwijder-dit.stanislascollege.nl waarin je aangeeft op welke datum je wilt deelnemen. Tot dan!