Sterk de wereld in

Een goede school, waar je veel ontdekt en leert. Waar je de ruimte krijgt om je talent te ontwikkelen. Waar je je welkom en gezien voelt én merkt dat er aandacht is voor jouw ontwikkeling. Én een school met een fijne en vertrouwde sfeer. Zo’n school zijn wij!

MEER INFORMATIE VOOR GROEP 7/8
AANMELDEN
MEER INFORMATIE OVER MYFLEX

MyFlex: jouw onderwijs!

Iedereen, dus ook jij leert op zijn eigen manier. Daarom beslis jíj op onze school hoe je schooldag eruit ziet. Met MyFlex kies je naast je lessen voor FlexSupport (extra uitleg), FlexStudy (zelfstandig werken) of FlexChallenge (extra uitdaging). Je mentor helpt je om de beste keuzes te maken. Zo leer je zelfstandig te denken én te doen. Belangrijk, want daarmee ga je sterk de wereld in.

Meer weten? Klik hier. 

Check deze korte video

In deze korte film maak je kennis met onze gezellige school voor mavo, havo en vwo (atheneum & gymnasium).  Een school waar je veel ontdekt en leert en waar je de ruimte krijgt om je talent te ontwikkelen. Er is aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling en hoe je het beste uit jezelf haalt. Dag in, dag uit maken we ons sterk om je een stevige basis én een complete leerervaring te geven. Nieuwsgierig? Check dan deze korte film.

Klik op de foto om de video te starten

Agenda

Zie ook

Bekijk nu de nieuwe folder!

De nieuwe folder van onze school staat vanaf nu op de website.

Klik hier om de folder te openen (pdf)

Instagram