U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Wouter Camps neemt ouders mee in de wonderlijke wereld van het puberbrein

"Blijf een beetje dichter uit mijn buurt" - De wondere wereld van het puberbrein

Jongeren in de puberteit maken een periode van grote veranderingen door, met soms de nodige spanning en verwarring. “Waarom gedragen ze zich niet wat volwassener?”, vragen ouders zich vertwijfeld af. Nader onderzoek laat zien dat het antwoord eenvoudig is: pubers denken simpelweg nog niet als volwassenen!

Dit is het thema van onze najaars-lezing voor ouders / verzorgers van de leerlingen van alle zes vestigingen van het Stanislascollege. Wouter Camps, gecertificeerd onderwijsadviseur bij Bazalt, neemt u mee in de wonderlijke wereld van het puberbrein. Hij verheldert de ontwikkelingen in de puberleeftijd en werpt met u een blik op herkenbare situaties thuis. Hoe ga je om met lastige emoties en risicovol gedrag, met slaapritme, huiswerk en sociale media? Wat is de kracht van de band tussen pubers en ouders, en hoe werk je aan goede oplossingen in plaats van je blind te staren op de problemen?
Een lezing dus die u als ouder meer houvast geeft en ook een hart onder de riem steekt!
De lezing vindt plaats op maandagavond 9 oktober om 20.00 uur op het Stanislascollege aan het Westplantsoen 71 in Delft; ouders van de leerlingen van alle zes vestigingen van het Stanislascollege zijn van harte welkom!

Voor wie geboeid is door het onderwerp en daar graag met andere ouders over wil doorpraten, organiseren we in de maand november (zowel in Delft als in Pijnacker) een serie van vier oudergespreks-avonden.

Zie de volledige uitnodiging voor meer informatie rond inhoud en aanmelding.

Publicatiedatum: 06 september 2017