VMBO-bus stopt bij Stanislas Krakeelpolderweg en Stanislas Beweeg-vmbo/mavo

Leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders van de 50 basisscholen van Lucas Onderwijs in de regio zijn uitgenodigd om te komen kennismaken op de twee vmbo-scholen van het Stanislascollege. Het gaat om Stanislascollege Beweeg-vmbo/mavo in Rijswijk en het Stanislascollege Krakeelpolderweg in Delft.

Beide scholen hebben gekozen voor een bijzondere manier van onderwijs. Dat maakt het voor de leerlingen en ouders éxtra interessant om deze scholen te bezoeken.
Tientallen leerlingen en ouders hebben zich aangemeld. In de middag en avond worden diverse rondleidingen gegeven.

Heb je deze kans gemist? Er zijn gelukkig nog genoeg andere momenten waarop je de scholen kunt bezoeken. Klik hier voor de open dagen van het Beweeg-vmbo/mavo.
Wil je graag een bezoek brengen aan het Stanislascollege Krakeelpolderweg, klik hier om te zien wanneer dat kan!

Het Beweeg-vmbo/mavo in het kort
Het Stanislas Beweeg-vmbo/mavo is een school waar elke schooldag begint met sporten. Halverwege de dag krijgen leerlingen een combinatie van leren en bewegen tegelijk. Onderzoek heeft aangetoond dat leerlingen door het sporten betere leerresultaten halen. Maar er zijn meer voordelen: leerlingen kunnen zich beter concentreren, zijn gezonder en fitter, zitten lekkerder in hun vel en het sporten zorgt voor een extra gezellige sfeer in de school. Naast het sporten is er veel aandacht voor de talenten en interesses van elke leerling. Zo maken zij succesvolle keuzes voor de toekomst.

Gepersonaliseerd leren op Stanislascollege Krakeelpolderweg in het kort
Op het Stanislascollege Krakeelpolderweg krijg je op een andere manier les dan op de meeste scholen. Hier krijg je gepersonaliseerd leren. Dat betekent dat je een eigen leerroute volgt met uitdagende leerdoelen. Je docenten houden je voortgang in de gaten en begeleiden waar nodig. Elke week heb je een persoonlijk gesprek met je coach. Je volgt elk vak op het niveau dat je aankan. Zo haal jij het beste uit jezelf!

Publicatiedatum: 15 november 2018