Uitnodiging voor ouders voor de lezing ‘Positief Opvoeden’

Uitnodiging voor de verrassende lezing ‘Positief Opvoeden’ door Ewald van Kouwen op 3 oktober!

Het nieuwe schooljaar is begonnen. Voor ieder kind is het weer een nieuwe uitdaging: groeien, leren en presteren … Hoe kun je als ouder je kind daarin het beste ondersteunen?
In zijn opmerkelijke verhaal maakt Ewald van Kouwen een vergelijking met de sport, waar we vreemd genoeg vaak met z’n allen dingen doen die maken dat we minder goed presteren.
Als performer stond Ewald van Kouwen eerder in het theater met voorstellingen als ‘Wel winnen he!’ en ‘En nou is het afgelopen!’ die volle zalen trokken. We nodigen u dan ook van harte uit voor deze verrassende lezing, die een aantal - vast herkenbare - dilemma’s in de opvoeding voelbaar maakt en met wijsheid en humor beziet.
De lezing vindt plaats op maandagavond 3 oktober om 20.00 uur op het Stanislascollege aan het Westplantsoen 71 in Delft; ouders van de leerlingen van alle zes scholen van het Stanislascollege zijn van harte welkom!
Voor wie geboeid is door het onderwerp en daar graag met andere ouders over wil doorpraten, organiseren we in de maand november een serie van vier oudergespreksavonden.
Meer informatie over inhoud en aanmelding vindt u in de uitnodigingsbrief.

Ilse Dekker, algemeen coördinator identiteit Stanislascollege

Publicatiedatum: 12 september 2016