Je kunt je nu inschrijven

De inschrijfperiode voor de zes scholen van het Stanislascollege is gestart. Het aanmeldformulier kan worden geprint vanaf onze website of worden opgehaald op onze school. 

Het ingevulde formulier inclusief benodigde bijlagen (welke dat zijn, staat vermeld op het formulier) kan worden ingeleverd bij de receptie van de betreffende school of per post naar de school worden verzonden.

De aanmeldformulieren staan onderaan deze pagina. 

Voor de scholen Westplantsoen, Stanislas Dalton Delft, Krakeelpolderweg en Pijnacker geldt het volgende:

  • Leerlingen die uiterlijk 22 februari zijn aangemeld, kunnen gegarandeerd geplaatst worden, mits het advies passend is. Deze leerlingen krijgen op woensdag 25 maart bericht over de toelating.

Voor het Stanislas Beweeg-vmbo/mavo geldt:

De eerste aanmeldperiode duurt tot en met 14 februari. Er kan op de school worden ingeschreven op de maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen van 9:00 - 12:00 uur en op de woensdagen van 14:00 - 17:00 uur. 
De school volgt de aanmeldings- en plaatsingcriteria van BOVO-Haaglanden

 

Voor het Stanislas Praktijkonderwijs geldt:

De eerste aanmeldperiode duurt tot en met 14 februari. Er kan op de school worden ingeschreven op woensdag 5 februari van 13.00 tot 15.00 uur en woensdag 12 februari van 13.00 tot 15.00 uur. Ouders kunnen ook een persoonlijke inschrijfafspraak te maken. De afspraak kan gemaakt worden met mevrouw Kemper en/of mevrouw Hadioui via telefoonnummer 070 394 05 65. De volledige procedure staat op de website van het Stanislas Praktijkonderwijs. Klik hier om deze te bekijken. 

 

 

Download de aanmeldformulieren

Publicatiedatum: 05 februari 2020