U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Eindexamenleerlingen bezoeken Weihnachtsmarkt in Düsseldorf

Nu al in de kerstsfeer!

Traditiegetrouw brachten wij afgelopen vrijdag met de examenleerlingen uit Mavo-4, Havo-5 en Vwo-6 met Duits en/of Frans in hun pakket een bezoek aan de Kerstmarkt in Düsseldorf of Lille. Bijna 40 leerlingen gingen onder begeleiding van meneer Stapel, ondergetekende en haar zus per touringcar naar Düsseldorf en genoten op deze prachtige middag van de knusheid en het traditionele aanbod aan cadeautjes en eten en drinken bij de Weihnachtsmarktkraampjes (“Mevrouw, we hebben Currywurst gegeten!!”), maar ook van de superkoopjes in de vele mooie, moderne winkels dankzij het onlangs uit Amerika overgewaaide fenomeen "Black Friday"!

 

Bepakt en bezakt en moe, maar tevreden kwamen de leerlingen om 17.00 uur terug naar de bus en konden we met z'n allen terugkijken op een supergeslaagde excursie naar deze mooie en gezellige stad aan de Rijn. 

 

Mevrouw Soffner 


Voor de foto's van mevrouw Soffner en enkele leerlingen, klik hier

Publicatiedatum: 24 november 2017