U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Chromebooks voor de hele onderbouw

Deze eerste dagen van het nieuwe schooljaar worden in alle onderbouwklassen besteed aan het leren werken met Chromebooks. Alle leerlingen hebben hun persoonlijke apparaat en het is van belang er goed mee te leren omgaan, want ze gaan een belangrijke rol spelen in het onderwijs. Een heldere en complete handleiding legt uit wat er allemaal mee kan en hoe. Door alles aan de hand van opdrachten enkele malen uit te voeren, zit het er al snel in. Bijgaande foto's zijn genomen in enkele brugklassen waar de concentratie hoog was. De verwachtingen zijn dat ook

.Leerlingen zijn de afgelopen dagen intensief bezig geweest met leren werken met een Chromebook. Het formulier met De 7 Vanzelfsprekendheden, dat u via deze link kunt lezen, was één van de onderdelen. Daarnaast hebben de leerlingen een speciaal boekje doorgewerkt zodat zij de basisprincipes onder de knie hebben.

Via deze link kunt u de nieuwsbrief van vorig jaar (her)lezen waarin meer verteld wordt over het hoe en waarom van ICT in ons onderwijs.

Publicatiedatum: 23 augustus 2017