U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Bezoek vandaag of morgen de pop-up store in Rijswijk

'Iets overhebben voor een ander' is iets wat de leerlingen van het Stanislascollege Beweeg -vmbo/mavo in Rijswijk zeker hebben. Vanmorgen om 9:30 uur opende de school in winkelcentrum 'In den Bogaard' een pop-up store waarvan de volledige verkoopopbrengst gaat naar het project 'Bouwen in Ghana'. De feestelijke opening van de pop-up store startte met een spectaculaire dans op Ghanese muziek en een prachtig zangoptreden van één van de drie leerlingen die naar Ghana reist in februari. Wethouder Van der Laar opende de winkel vervolgens. Het was direct gezellig druk. In de winkel zijn onder andere andere kleding, speelgoed, kerstdecoraties en woonaccessoires te koop. Ook verkopen de leerlingen zelfgemaakte kerstdecoraties. De winkel is alleen vandaag en morgen 7 december open. Sla dus snel uw slag en help daarmee de leerlingen in Ghana. De winkel is gevestigd aan de Prins Johan Friso promenade (om de hoek bij de HEMA).

Stanislascollege bestaat 70 jaar en geeft aan Ghana
Het Stanislascollege bestaat dit jaar 70 jaar. Naast vieren wil de school graag ook iets 'geven'. Daarom vertrekken in februari 60 leerlingen van alle scholen van het Stanislascollege samen met 10 medewerkers naar het noorden van Ghana. Hier gaan ze aan de slag met de bouw van een school. Momenteel wordt op alle scholen geld ingezameld voor dit project.

Publicatiedatum: 06 december 2018