U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Gepersonaliseerd leren

Alle mensen zijn ongelijk. De grootste ongelijkheid is de gelijke behandeling van ongelijken.

Een eigen leerroute met uitdagende leerdoelen
Alle leerlingen zijn anders. En als elke leerling anders is, vinden wij dat ook elke leerling op zijn eigen manier moet kunnen ontwikkelen. Op onze school bieden we gepersonaliseerd onderwijs aan. Dit houdt in dat de talenten, interesses en ambities van de leerling centraal staan. Het gaat daarbij niet alleen om wát de leerling, maar ook om hóe: niveau, leertempo en leerwijze.

Elke leerling een Chromebook
Om gepersonaliseerd onderwijs mogelijk te kunnen maken op onze school maken we veel gebruik een digitale leeromgeving waar leerlingen en hun coach een logboek bijhouden. Zo hebben de leerlingen altijd en overal toegang tot hun leerdoelen en planning via een Chromebook die de school beschikbaar stelt.

Persoonlijke coaching door docenten en de mentor
Ook de rol van de docenten is veranderd. De vakdocent controleert en bespreekt de leerdoelen en de voortgang van elke leerling en ondersteunt en begeleidt waar nodig. Natuurlijk is er wekelijks ook nog een instructiemoment, waar de leerlingen uitleg krijgen per vakgebied en van een vakdocenten. Daarnaast heeft iedere leerling één keer per week een gesprek met zijn/haar coach.

Meer verantwoordelijkheidsgevoel en een betere motivatie
Deze manier van leren vraagt van leerlingen steeds meer zelfverantwoordelijkheid. Wij ervaren dat leerlingen hierdoor extra worden gemotiveerd en zich betrokken voelen bij hun leerproces.