Overlijden collega

Het verdrietige bericht heeft ons bereikt dat onze collega Ronald Loomans vandaag is overleden. Hij was al langere tijd ziek en we hebben bewondering voor de manier waarop hij met zijn ziekte, behandeling en tegenslagen is omgegaan.  

 Ronald Loomans is 58 jaar geworden en heeft ruim 21 jaar voor het Stanislas College gewerkt. Voor collega’s en leerlingen heeft hij op onze locatie ontzettend veel betekend. Hij kende zo goed als alle leerlingen bij naam. Zelfs vele jaren later, nadat leerlingen hun diploma hadden gehaald, zaten de namen nog in zijn geheugen gegrift.

De toetsen en schoolexamens voor alle leerjaren van woensdag 19 oktober worden verplaatst naar woensdag 2 november na de vakantie.  Deze wijziging in de jaarplanning zal in het roosterprogramma worden aangepast.

 Leerlingen die behoefte hebben om te praten met docenten en/of gebruik wensen te maken van de herdenkingsruimte zijn morgenochtend tussen 11.00 uur en 12.00 uur van harte welkom op school. Docenten en coaches zullen waar nodig de leerlingen bijstaan.

Donderdag 20 oktober zullen de toetsen weer volgens rooster doorgang vinden.

Publicatiedatum: 19 oktober 2022