75% van de leerlingen VMBO GL/TL in 1 keer geslaagd maar dit kan nog 100% worden!

De leerlingen van K4A kregen donderdagochtend 9 juni het verlossende bericht over hun centrale examens. Vanmiddag ontvingen ze hun (voorlopige)cijferlijst van hun coach mevrouw Overbeek en was er een gezellig moment om het succes te vieren met een taartje samen met nog wat docenten. 

Helaas is er 1 leerling die pas in tijdvak 2 examen kan gaan doen en 1 leerling die met een herkansing zijn resultaat moet gaan verbeteren. Vanaf 13 juni moeten zij dit gaan doen. Heel veel succes toegewenst voor deze toppers! 

Op maandag 4 juli hopen we aan alle leerlingen hun diploma te kunnen overhandigen.

Een van de leerlingen heeft wel een hele bijzondere prestatie neergezet. Hij haalde een tien voor zijn centrale examen wiskunde en daardoor heeft hij ook een 10 als eindcijfer. En alsof dat niet genoeg was haalde hij ook bij drie vakken dikke negens bij het centrale examen en daardoor ook als eindcijfer. Supertrots zijn we op hem! Dit is extreem maar we kunnen oprecht zeggen dat alle leerlingen hele mooie prestaties hebben en zichzelf hebben overtroffen.

Voor de basis en kader leerlingen uit het vierde leerjaar is het nog even spannend.  Zij krijgen volgende week woensdag 15 juni de uitslag. Er volgt hierover nog meer informatie.

Publicatiedatum: 11 juni 2022