U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Persoonlijke coaching

In de onderbouw krijg je gepersonaliseerd leren. Dat betekent dat jij niet de les van de docent volgt, maar dat de docenten jou ondersteunen en coachen bij jouw eigen leerroute. Deze leerroute uitdagend en sluit aan bij wat jij kunt en wat je aanspreekt. Zo haal jij het beste uit jezelf. Maar wat houdt die coaching nu precies in?

Persoonlijk coachgesprek

Lessen mediawijsheid op het Stanislascollege Krakeelpolderweg

In de onderbouw heb je elke week een persoonlijk gesprek met je mentor/coach. Tijdens dit gesprek gaat het over je leerproces en je vorderingen. Ook als je ergens mee zit, kun je dat tijdens dit gesprek bespreken. Een aantal keer per jaar worden ook je ouders/verzorgers voor een gesprek uitgenodigd. 

Coaching in de lessen

In de onderbouw werk je op vloeren. Op elke vloer werk je aan meerdere vakken. Op de NEW-vloer werk je bijvoorbeeld verder aan Nederlands, Wiskunde en Engels. Je docenten van deze vakken zijn aanwezig. Er zijn centrale instructiemomenten en er is ruimte voor persoonlijke uitleg en instructie. In de bovenbouw werk je ook zoveel mogelijk zelfstandig verder aan je leerroute. De docenten controleren tijdens de les je voortgang, dat doen ze door je aan te spreken, maar ook door in de digitale leeromgeving te kijken. Daar kunnen ze namelijk precies zien hoe ver je bent en hoe het met je gaat. Als je je leerdoel hebt afgetekend, krijg je een nieuw leerdoel. 

De afsluitles in de onderbouw
Als een docent merkt dat je iets moeilijk vindt, of als er een belangrijke toets komt, nodigt hij/zij je uit voor de afsluitles aan het einde van de schooldag. Als je zelf ergens moeite mee hebt, kun je ook de afsluitles gebruiken om extra uitleg te vragen of om onder begeleiding van een docent verder te werken aan je leerdoelen.