Ieder z'n eigen school!

Wij zijn het Stanislas Krakeelpolderweg. Bij ons heeft: ‘Ieder z’n eigen school’. Dat betekent dat het gaat om wat jíj kan, wat jíj leuk vindt én dat je de kans krijgt om te leren op de manier die het beste bij jou past! Met je eigen Chromebook kun je altijd lekker aan de slag en zie je hoe je ervoor staat. Elke week heb je een gesprek met je coach over je voortgang en over hoe het met je gaat.

Met opbrengstgericht werken haal jij het beste uit jezelf

Ons onderwijs is erop gericht om jou zo goed mogelijk te ondersteunen bij het leren. Dit doen wij door de toetsen die je maakt te analyseren en het voeren van kleine gesprekken daarover in de les. Omdat we op deze manier weten waar voor jou eventuele moeilijkheden zitten, kunnen we je heel gericht verder helpen. Dit doen we door het aanreiken van leerstrategieën. Op deze manier verbeteren niet alleen je schoolprestaties, maar wordt leren ook leuker!

Ben je benieuwd naar hoe het precies werkt? Kjk dan eens naar de animatie hieronder. 

Check in deze video wat opbrengstgericht werken is

De voordelen van jouw "eigen school"

  • Samen met jou gaan we op zoek naar wat voor jou de beste manier van werken en leren is. Hier passen we ons zoveel mogelijk op aan. Zo haal jij straks mooie resultaten!

  • De leerstof en de studiewijzers staan in jouw eigen Chromebook. Je hebt dus altijd overzicht en weet waar je staat. 

  • Elke week bespreekt je coach in een persoonlijk gesprek met jou je voortgang.

  • Je leert bij ons meer dan alleen schoolvakken. We willen je ook helpen om jezelf als persoon te ontwikkelen. Dat je tevreden bent met jezelf, dat je weet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, dat je oog hebt voor anderen en dat je beschikt over sociale vaardigheden. Dit helpt jou straks om verder te komen en succesvoller te zijn.