U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

De top 6 van SCK

Op SCK krijg je op een andere manier les dan op de meeste scholen. Wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons de beste start maakt voor een succesvolle loopbaan. Hieronder lees je wat onze school zo bijzonder maakt. 

1. Hét loopbaancollege van Delft

Op Stanislascollege Krakeelpolderweg wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van loopbaancompetenties en aan een brede oriëntatie. Hierdoor leer je jezelf beter kennen en ontwikkel je een nog beter beroeps- en toekomstbeeld. Dit helpt je bij het maken van succesvolle keuzes voor de toekomst!

2. Gepersonaliseerd leren

Alle leerlingen zijn anders. En daarom vinden wij dat elke leerling op zijn eigen manier moet kunnen ontwikkelen. Op onze school bieden we gepersonaliseerd onderwijs aan. Dit houdt in dat joúw talenten, interesses en ambities centraal staan. Je krijgt een eigen leerroute die aansluit op wat jij kan en wilt. In de klas volg jij niet de les van de leraar, maar de leraren coachen en ondersteunen jou bij jouw leerroute! 

3. Persoonlijke coaching

Door gepersonaliseerd leren krijg je tijdens elke les coaching op maat (punt 2). Daarnaast heb je ook elke week een persoonlijk gesprek met je coach over je studievoortgang, welbevinden en waar je tegenaan loopt. Een aantal keer per jaar worden je ouders ook voor een gesprek met jou en je coach uitgenodigd.
Omdat je veel contact hebt met je coach, signaleren we het snel als je achterloopt,  iets moeilijk vindt of als je juist toe bent aan extra uitdagingen. Aan het einde van elke dag is er in de onderbouw een lesuur om extra bij te spijkeren of te verdiepen. Kortom veel maatwerk dus!

4. Elk vak op het niveau dat jij aankan

Op SCK volg je niet alle vakken op hetzelfde niveau, maar kijken we per vak welk niveau jou genoeg uitdaagt. Zo kan het best zijn dat je bepaalde vakken op mavo-niveau volgt en andere vakken op vmbo-kader niveau. Zo haal jij het beste uit jezelf. Bovendien kan het soms een voordeel opleveren als je verder gaat leren.

5. Altijd en overal toegang tot je schoolwerk

Om gepersonaliseerd leren mogelijk te maken, ontvang je een Chromebook als je bij ons op school komt. Je werkt thuis en op school met je Chromebook. Je leerdoelen staan online, je houdt een logboek bij en je maakt veel opdrachten op je Chromebook. Zo heb je altijd en overal toegang tot je schoolwerk. Je ouders en je docenten kunnen via een inlogcode ook je vorderingen bekijken en op basis hiervan ondersteuning bieden. 

6. Heel de mens

Het Stanislascollege is niet zomaar een school. Het is namelijk het enige Jezuïetencollege in Nederland en één van de ruim 2000 wereldwijd. Op jezuïetenscholen gaat het niet alleen om leren, maar de totale ontwikkeling van onze leerlingen staan centraal. Er is veel aandacht voor een prettige sfeer en respect. Er is veel aandacht voor je sociale vaardigheden en hoe je met elkaar omgaat. Dit zorgt nu voor een gezellige sfeer in de school en komt in de toekomst van pas in allerlei situaties, zoals in de omgang met collega's en vrienden.