Bezoek onze school

Wat super leuk dat we je onze school mogen laten zien! 

Op 29 januari ben je welkom met 1 ouder om onze school te bezoeken. We werken die dag met tijdsloten. Een mondkapje is verplicht. 

Geef je nu op! 

Rondleiding

Wil je een rondleiding in onze school? Stuur dan een mail [email protected]verwijder-dit.stanislascollege.nl met uw naam en op welke dag je een rondleiding zou willen, dan nemen we contact met je op. 

EXTRA Lesjesavond 15 februari

De lesjesavond mag weer door gaan! We hebben daarom één avond gekozen, waarbij de leerlingen als nog een lesjesavond op onze school kunnen bezoeken. Op 15 februari zijn de kinderen welkom van 18.15 uur tot ongeveer 20:15 om twee verschillende lessen te volgen. Daarbij kunnen de leerlingen hun voorkeur opgegeven voor de lessen. De leerlingen kunnen daarbij kiezen uit de profielen
> Media, Vormgeving en ICT
> Bouwen, wonen en interieur
> Economie en ondernemen
> Techniek en Technologie

> Klik hier om je aan te melden

Online webinar 8 & 21 februari om 19:00 uur

In het online webinar geven we informatie over onze school, zodat jullie alvast een beeld krijgen van wat onze school inhoudt en de mogelijkheid hebben om vragen te stellen. Je kunt je hieronder aanmelden voor een webinar.
Op de van het webinar zelf sturen we een e-mail met daarin een link waarmee je het webinar kunt bijwonen.

> Meld je hier aan voor het webinar op dinsdag 8 februari
> Meld je hier aan voor het webinar op maandag 21 februari 

Persoonlijk contact?

Wilt u persoonlijk contact? Stuur dan gerust een mail naar [email protected]verwijder-dit.stanislascollege.nl met uw naam en telefoonnummer en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Blijf de hoogte

Vind u het fijn om hiervan op de hoogte te blijven, geef dan via onderstaande link uw e-mail adres door en we informeren u zodra er nieuwe informatie is.
> Op de hoogte blijven.