Kom langs op onze school

Beste leerlingen uit groep 8 en ouders,

Klik hier om meerdere filmpjes te bekijken met informatie over het onderwijs op Stanislascollege Krakeel. Tevens is er een interactief filmpje van onze locatie gemaakt, zodat je door onze school kan wandelen en zodoende een indruk krijgt van onze school.

Persoonlijk contact?

Wilt u persoonlijk contact? Stuur dan gerust een mail naar [email protected]verwijder-dit.stanislascollege.nl met uw naam en telefoonnummer en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Bestel je eigen goodiebag!

Normaal kun je tijdens de open dag of de lesjesavonden activiteiten op onze school doen, zodat je een indruk krijgt van het onderwijs op onze school. In verband met de Corona-maatregelen is een bezoek aan onze school even niet mogelijk. Om je toch een idee te geven van het onderwijs dat je op Stanislascollege Krakeel kunt volgen, hebben wij een goodiebag samengesteld met leuke opdrachten, die allen verband houden met de profielen die wij op onze locatie aanbieden. Daarnaast zit er natuurlijk verdere informatie over onze school in. We hopen dat je op deze manier een goed beeld krijgt van het onderwijs dat Stanislascollege Krakeelpolderweg aanbiedt. Dus bestel snel je goodiebag, dan geven wij die bij jouw thuis af!
> Bestel je goodiebag

&nbs

Blijf de hoogte

Er verandert op dit moment veel in de manieren waarop er kennisgemaakt kan worden met onze school. Vind u het fijn om hiervan op de hoogte te blijven, geef dan via onderstaande link uw e-mail adres door en we informeren u zodra er nieuwe informatie is.
> Op de hoogte blijven.