Digitaal aanmelden

Digitaal aanmelden kan op twee manieren. Deze worden hieronder beschreven. Na de digitale verzending van de aanmelding staat in het scherm een melding dat de aanvraag succesvol verstuurd is. Vervolgens ontvang je per e-mail een bevestiging.

Twee manieren om digitaal aan te melden

1. 

Het aanmeldformulier downloaden en vervolgens digitaal invullen en ondertekenen en opslaan. De opgeslagen ingevulde pdf en de benodigde bijlagen versturen via het onderstaande formulier. 

2.Het aanmeldformulier printen, invullen en vervolgens inscannen en opslaan als pdf. Dit document en de benodigde bijlagen versturen via het onderstaande formulier. 

Als de bovenstaande opties niet lukken, dan kan het ingevulde aanmeldformulier, incl. bijlagen ook worden afgegeven bij de receptie van onze school of per post naar ons worden opgestuurd (adres staat op het aanmeldformulier). 

Formulier invullen

Als je op de link klikt, opent in een nieuw venster het formulier. Deze graag invullen en opslaan. Na het opslaan kan het ingevulde formulier als bijlage worden toegevoegd. 

Aanmeldformulier
> voor start in de brugklas/leerjaar 1

Instroomformulier
> voor start in leerjaar 2 of hoger

Opsturen aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in en voeg het aanmeldformulier als pdf en het adviesformulier met daarop een unieke code als bijlage toe. Alleen als beide bestanden zijn bijgesloten, kunnen wij starten met de aanmelding.
Optioneel kunnen andere relevante bijlagen worden toegevoegd in de drie uploadmogelijkheden daaronder, zoals een dyslexieverklaring, verklaring ADD, etc. 

Let op: de bevestiging van de digitale aanmelding kan in de map spam of ongewenste e-mail binnenkomen.

Formulier aanmeldingen standaard

Gegevens aanmelding standaard
Uploads aanmelding standaard
Eventuele andere bijlagen die relevant zijn voor de aanmelding (zoals een verklaring voor dyslexie of ADHD).
Verzenden