Team identiteit

Op het Stanislascollege coördineert de moderator identiteit de activiteiten voor de scholengemeenschap. Op elke school is een werkgroep identiteit actief die de alles rondom identiteit op de betreffende school organiseert.

Moderator identiteit

De moderator draagt zorg voor de identiteitszaken op alle scholen en ondersteunt de lokale identiteitscoördinator. Hij is onderwijsgedelegeerde van de Pater Regionaal en daarmee de schakel tussen de jezuïetenorde en de school. Ook onderhoudt de moderator de contacten met het Europese en wereldwijde jezuietennetwerk en met andere jezuietenscholen wereldwijd.

Werkgroepen identiteit

Elke school heeft een werkgroep identiteit. Deze groep bestaat uit medewerkers die, onder leiding van de rector/directeur zorgt draagt voor de uitvoering van de identiteitsactiviteiten. De coördinator identiteit overziet de werkzaamheden van de werkgroep.

Paters Jezuïeten

Aan onze school zijn paters jezuïeten verbonden. Zij ondersteunen verschillende activiteiten op de verschillende scholen en zijn er als gesprekspartner voor het gehele personeel.