Beste bijna-brugklasser


Aan het einde van het schooljaar neem je afscheid van de basisschool en zet je de stap naar het voortgezet onderwijs. Samen met je ouders ga je op zoek naar de school die het beste bij je past. Die beslissing hangt straks niet alleen af van de opleidingen die de school aanbiedt, maar ook van de sfeer in de school, het extra aanbod, de buitenschoolse activiteiten en de begeleiding.

Goed onderwijs, dat is onze basis

Goed onderwijs, dat is onze basis. Onze school staat ook bekend om de goede sfeer en de vele extra's. Dat is belangrijk. Want als jij je prettig voelt in school, gaat het leren je gemakkelijker af. We vinden het belangrijk dat je je op meer terreinen ontwikkelt: sociaal, cultureel en als mens. Daarom zijn er volop projecten, (internationale) programma's, reizen, excursies, buitenschoolse activiteiten en nog veel meer. Deze extra's maken jouw schooltijd straks extra interessant én bijzonder.

Ben je op zoek naar meer uitdaging?

Ben je op zoek naar meer uitdaging? Dan zijn er plusklassen, extra vakken en pre-university programma’s. Op onze vmbo-scholen kun je in vakken, waarin je uitblinkt, op een hoger niveau examen doen.

Het gaat om jou

Als het even niet goed met je gaat omdat je bijvoorbeeld moeite hebt met leren of omdat je niet lekker in je vel zit, krijg je bij ons de aandacht en ondersteuning die jij op dat moment nodig hebt.  De mentor en de zorgcoördinator zijn de spil hierin.

Wij hopen dat je een kijkje komt nemen op de open dag!

Veel succes bij het maken van je schoolkeuze