U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

Beste bijna-brugklasser


Aan het einde van het schooljaar neem je afscheid van de basisschool en zet je de stap naar het voortgezet onderwijs. Samen met je ouders ga je op zoek naar de school die het beste bij je past. Die beslissing hangt straks niet alleen af van de opleidingen die de school aanbiedt, maar ook van de sfeer in de school, het extra aanbod, de buitenschoolse activiteiten en de begeleiding.

Welk advies, welke school?

Een vmbo-advies?
Met een vmbo-bb, kb of gl-advies kun je terecht op het Stanislascollege Krakeelpolderweg en Stanislascollege Beweeg-vmbo/mavo.

Een mavo-advies?
Met een mavo-advies (vmbo tl) kun je terecht op het Stanislascollege Dalton Delft, Stanislascollege Pijnacker en Stanislascollege Beweeg-vmbo/mavo.

Een havo-advies?
Met een havo-advies kun je terecht op het Stanislascollege Dalton DelftStanislascollege Pijnacker en Stanislascollege Westplantsoen.

Een vwo- of vwo-plus-advies?
Met een vwo- of zelfs een vwo-plus-advies kun je terecht op het Stanislascollege Pijnacker en Stanislascollege Westplantsoen.